Het begin: AZ Colors

Als schildersbedrijf zijn wij begonnen met AZ Colors. Binnen AZ Colors richten wij ons op het volledig en compleet ontzorgen van particulieren die hun schilderproject willen uitbesteden. Klantgericht, kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij onze kernwaarden.

AZ Projects

Wij merkten dat niet alleen particulieren ontzorgd wilden worden, maar ook bedrijven. Het uitbesteden van een schilderproject aan een schildersbedrijf dat van A tot Z alles regelt, is voor veel bedrijven een uitkomst. Dit is de basis voor AZ Projects.

Onderaanneming

Regelmatig komt het voor dat een bedrijf wel een schilderproject heeft, maar niet de capaciteit om het werk ook uit te voeren. Om dit probleem op te lossen zijn wij begonnen met het opzetten van een netwerk van zelfstandig schilders.

Veel zelfstandigen hebben een redelijk gevulde agenda maar zouden best extra projecten op kunnen pakken. Alleen, dan moet je die wel kunnen vinden. Vaak is acquisitie, het werven van nieuwe klanten, iets waar een zelfstandige moeite mee heeft. Geen netwerk, onvoldoende tijd, bang om nieuwe mensen aan te spreken zijn zo al een paar redenen waarom de agenda leger blijft dan nodig is. Door onderdeel te worden van ons netwerk, kunnen zelfstandigen in onderaanneming voor ons aan de slag.

AZ Group

AZ Colors en AZ Project zijn ondergebracht in de AZ Group. Hiermee kunnen wij zowel bedrijven als particulieren ontzorgen bij de uitvoering van schilderprojecten. Met ons uitgebreide netwerk van zelfstandigen zijn wij in staat om snel, goede en kwalificeerde schilders op een project te zetten. Deze schilders werken altijd als onderaannemer zodat klantgericht, kwaliteit en flexibiliteit gewaarborgd zijn.

Over ons

Onze experts staan voor u klaar

Yousra

Abdel

Met ons concept zijn wij uniek voor België en hebben al vele klanten naar volle tevredenheid geholpen.

AZ Projects staat voor

Ontzorgen opdrachtgevers

Wij ontzorgen opdrachtgevers door schilderprojecten van A tot Z uit te voeren

Samenwerken

Wij werken samen met opdrachtgevers en de zelfstandigen in ons netwerk

Ontzorgen zelfstandigen

Wij ontzorgen bij ons aangesloten zelfstandigen door schilderprojecten aan te bieden

AZ Projects

Jouw betrouwbare partner voor alle schilderprojecten.

© Copyright 2023 | Website door Company Fuel