Wil jij je interieur een flinke opfrisbeurt geven?

Of is de gevel van jouw woning na al die jaren toe aan een nieuwe lik verf? AZ Colors verzorgt uw binnen- en buitenschilderwerken tot in de puntjes.

AZ Colors is er voor:
alle schilderwerken, zowel binnen als buiten
decoratieve technieken
spuitwerken
muurbekleding
kleuradvies

Colors

Hulp bij de voorbereiding

Maar alsof dit nog niet genoeg is, helpen wij jou ook graag bij de voorbereidingen van de werkzaamheden. Wat dacht je van een kleuranalyse, waarbij we bekijken welke kleuren het meest geschikt zijn en het beste passen bij jouw interieur?

En als de kleuren dan bepaald zijn, hoe komt die kleur dan uit op een bepaalde ondergrond? Want die ene kleur kan op hout heel anders overkomen dan op steen. Wel iets om vooraf rekening mee te houden en wij adviseren je daar graag bij.

In het geval dat je bijzondere wensen hebt, hebben wij ook contacten met verfleveranciers. Zo komt het eigenlijk nooit voor dat wij niet het schilderwerk kunnen leveren naar jouw wensen.

Onze voordelen op een rijtje:

Kwaliteit I

Wij staan garant voor schilderwerk van de hoogste kwaliteit en doen daar geen concessies aan.

Kwaliteit II

Wij gebruiken uitsluitend materialen zoals verf en kwasten van goede kwaliteit zodat het schilderwerk het beste uit de verf komt.

Tijd

Wij geven elke klant en elke klus de aandacht die ze verdienen. Haastwerk kennen wij niet. Wij nemen ruim voldoende tijd om het schilderwerk op de goede manier uit te voeren.

Eigen inkoop

Wij doen zelf de inkoop van de materialen zoals die in de offerte staan. Zo borgen wij dat de juiste en met jou afgesproken materialen gebruikt worden.

Heldere prijzen

Wij maken zeer gedetailleerde offertes waarin duidelijk omschreven staat welke werkzaamheden wij uit gaan voeren en wat hier de kosten van zijn. Als de offerte door jou ondertekend is, is dat ook de prijs die je gaat betalen.

Geen verrassingen

Wij voeren geen meerwerk uit zonder dat het vooraf met jou is besproken en je daar ook akkoord voor hebt gegeven. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor verrassingen achteraf.

Eén aanspreekpunt

Wij onderhouden het contact met jou als klant. Wij zijn voor jou het aanspreekpunt als je vragen hebt, als er wijzigingen zijn of als er zaken niet helemaal naar wens gaan.

Flexibel

Door ons netwerk van schilders zijn wij in staat om snel te schakelen zonder in te boeten op kwaliteit. want dat stukje tekst wat er nu staat is meer van toepassing op bedrijven, een particulier is een aannemer.

Offerte aanvragen?

Gebruik dit formulier om contact met ons op te nemen, of bekijk alle contactgegevens op de contactpagina.

    Waarom jouw schilderproject uitbesteden aan AZ Colors?

    AZ Colors ontzorgt jou volledig van A tot Z. Op het moment dat jij kiest voor AZ Colors mag je er zeker van zijn dat er uiterste zorg wordt besteedt aan elke klus met oog voor detail en afwerking. We hebben echt alles in huis om de eenheid van kleuren te bewerkstelligen die jouw interieur nodig heeft. Door jaren lange ervaring in de sector en passie voor het vak leveren wij telkens opnieuw hoogwaardig werk af, volledig naar jouw wensen. Als jij jouw schilderwerken in de zorgzame handen van AZ Colors legt, ben jij verzekerd van een stralend eindresultaat!

    AZ Colors

    Het schildersbedrijf dat jouw schilderwerk van A tot Z verzorgt.

    © Copyright 2023 | Website door Company Fuel