top of page

Onze diensten 

Ontdek onze veelzijdige diensten, steeds tot in de puntjes verzorgd. Van deskundige Gyprocwerken tot naadloze systeemplafonds, verfijnde schilderwerken, perfect afgewerkte stucwerken, vakkundig gelegde tegelwerken en soepele vloeren.

  • Strakke Wanden: Onze gyprocwanden zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze kunnen worden gebruikt om ruimtes op te delen, nissen te creëren of zelfs een accentmuur te maken.

  • Elegante Plafonds: Gyprocplafonds zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan elke ruimte. Van verlaagde plafonds met inbouwspots tot gewelfde plafonds, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gyprocwerken

  • Akoestische Oplossingen: Onze systeemplafonds verbeteren de akoestiek van een ruimte. Ideaal voor kantoren, vergaderzalen en openbare gebouwen.

  • Verborgen Bedrading: Systeemplafonds bieden een handige manier om bedrading en leidingen te verbergen zonder concessies te doen aan de stijl.

Systeemplafonds

​Kleuradvies: Onze schilders helpen je bij het kiezen van de perfecte kleuren voor jouw interieur. We houden rekening met lichtinval, ruimtegebruik en persoonlijke voorkeuren.

Textuur en Afwerking: Van matte tot glanzende afwerkingen, we zorgen ervoor dat jouw muren en plafonds er perfect uitzien.

Schilderwerken

Klaar voor een offerte op maat?

Wacht niet langer! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laten we samen jouw project tot leven brengen.

Met AZ Group kies je voor kwaliteit, vakmanschap en een interieur dat indruk maakt. 

Wacht niet langer! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laten we samen jouw project tot leven brengen.

Met AZ Group kies je voor kwaliteit, vakmanschap en een interieur dat indruk maakt. 

Vraag je offerte hier aan

  • ​Pleisterwerk: Onze stucwerken omvatten traditioneel pleisterwerk op muren en plafonds. We zorgen voor een gladde, naadloze afwerking.

  • Cementgebonden Stucwerk: Voor een industriële look kun je kiezen voor cementgebonden stucwerk. Het is duurzaam en heeft een unieke uitstraling.

Stucwerken

  • ​Vloertegels: Van keramische tegels tot natuursteen, we leggen vloertegels die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en er prachtig uitzien.

  • Wandtegels: Voor keukens, badkamers en andere natte ruimtes bieden wandtegels bescherming en stijl.

  • Mozaïeken: Voeg een vleugje kunst toe met mozaïektegels. Perfect voor accentmuren en decoratieve elementen.

Tegelwerken

​Vinyl: Comfortabel, gemakkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in verschillende patronen.

Linoleum: Milieuvriendelijk en duurzaam. Ideaal voor drukbezochte ruimtes.

Rubber: Geluiddempend en veerkrachtig. Geschikt voor sportscholen en speelruimtes.

Soepele vloeren

bottom of page