top of page
AZ_Group-39.jpg

AFWERKING - SCHILDERWERKEN - GYPROCWERKEN 

AZ Group ... afwerking van A tot Z !

AZ GROUP is een toonaangevend afwerkingsbedrijf in Bilzen met een specialisatie in gyproc- en schilderwerken. Ons team van ervaren schilders & afwerkers creëert prachtige ruimtes die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. We werken zowel voor bedrijven als voor particulieren. 

 

We zijn trots op onze aandacht voor detail, onze betrouwbaarheid en ons vermogen om elk project op tijd en binnen budget af te ronden.

Onze diensten

Voor particulieren

Navigeer door onze diensten voor particulieren en ontdek een wereld van mogelijkheden bij AZ Group. Of je nu je interieur wil afwerken, nieuw leven wil inblazen, op zoek bent naar decoratieve accenten die je persoonlijke stijl weerspiegelen, of behoefte hebt aan professioneel advies voor kleurkeuzes, wij zijn er om jouw visie werkelijkheid te maken. Laat ons je begeleiden op weg naar een prachtige thuis.

Voor bedrijven

Een bedrijfspand een professionele uitstraling geven? Industriële schilderwerken? Of hoogwaardige gyproc- en stukwerken voor je project? Wij bieden een scala aan oplossingen voor zakelijke behoeften. Wij staan klaar met onze expertise om samen te werken aan de succesvolle realisatie van jouw project. Ontdek onze diensten en maak van jouw ruimte een toonbeeld van vakmanschap en stijl.

Abdel & Yousra

Bij AZ Group geloven we in de kracht van expertise, teamwork en in het leveren van service van het hoogste niveau. Contacteer ons en ontdek het team achter de succesvolle realisatie van uw afwerkings- en schilderprojecten!

We helpen jullie graag verder met jullie project. 

Ons afwerkings-dreamteam ...
bottom of page